Nature’s Best, Naturturismföretagen och Swedish Lapland

2019-05-20

Årets tema på Academy of Swedish Lapland var hållbarhet med fokus på framtidens besöksnäring. Med den brusande vackra Storforsen utanför fönstret samlades regionens företagare och turismföreträdare för ta del av föreläsningar kring hållbarhet och tillsammans arbeta fram underlag för regionens arbete med kommande strategiplan 2030 för besöksnäringen.

Pär berättar Natures Best under Academy of Swedish Lapland

Givetvis fanns Naturturismföretagen på plats för att informera och berätta om vårt arbete.  Pär Innala, märkningsansvarig för Nature’s Best, fanns med på programmet och berättade om Nature’s Best.

Att Nature’s Best finns med på regionens branschträff är naturligt och viktigt – kanske särskilt när årets tema handlar om hållbarhet och framtidens besöksnäring säger Pär Innala.

Lennart Pittja, Naturturismföretagen fanns också på plats för att nätverka och svara på frågor om Naturturismföretagen och vårt arbete med hållbar, naturbaserad turism.

Det är tydligt att Naturturismföretagen har en viktig roll inom besöksnäringens arbete mot en mer hållbar näring säger Lennart Pittja.

Academy of Swedish Lapland arrangeras av Swedish Lapland Visitors Board och denna gång samlades regionens turistnäring i Storforsen, Älvsbyns kommun.Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev