Utbildningar och kurser

Kamera ikon

Naturturismföretagen arbetar med att ta fram utbildningar och kurser med hög relevans, som branschen efterfrågar, där natur-, ekoturism och hållbar utveckling är grunden. Med dryga 20 år av att driva frågor kring hållbar turism och med att utveckla kvalitetsmärkningen Nature´s Best arbetar Naturturismföretagen brett med att lyfta den hållbara naturturismen i Sverige.

Det görs i dialog med främjarorganisationer för att professionalisera branschen och höja statusen på yrken inom natur- och ekoturism, samt bidra till landsbygdsutvecklingen.

 

Lärarfortbildning naturturism

Utbildningen riktar sig till dig som utbildar på gymnasienivå och ger en fördjupad kunskap kring att bedriva naturturism samt stärker kontakten mellan branschen och skolorna.

Nästa kurstillfälle startar i september 2023, läs mer och anmäl ditt intresse >>

Insteget - hållbar turism på landsbygden

Insteget är skräddarsydd utbildning för dig som driver ett besöksnäringsföretag på landsbygden, vill komma i gång med grunderna i att utveckla hållbarhetsarbetet i ditt
företag och dra nytta av det på en gång.

Hösten 2023 erbjuder vi  Insteget vid två tillfällen,  läs mer >>

Kontakt

Har du önskemål om föreläsningar inom natur- och ekoturism, specifika utbildningar/kurser eller workshops, välkommen att kontakta oss på  info@naturturism.kund.formsmedjan.se

Plattformen för utbildningar och kurser är en del i utvecklingsprojektet Nationellt nav för hållbar turism,
med finansiering från

Logotyper Jordbruksverket och Europeiska jordbruksfonden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev