Medlemsträffar

Kamera ikon

Digitala medlemsträffar

Under året bjuder vi in dig som är medlem till digitala medlemsträffar med olika teman. Det är också tillfällen där du som medlem får möjlighet att träffa oss som arbetar i föreningen och vi delar med oss av information från branschen samt öppna upp för samtal och erfarenhetsutbyteVåra medlemsträffar genomförs digitalt så att så många som möjligt ska kunna delta. Tillsammans med dig som medlem ser vi fram emot givande träffar.

I samband med din anmälan skickar vi dig mer information om kring mötet och en möteslänk.

PS: Det enda krav vi ställer deltagarna är att du betalt ditt medlemskap
i Naturturismföretagen.
Har du missat att betala ditt medlemskap maila info@naturturism.kund.formsmedjan.se  

Är du inte medlem?
Är du inte medlem i Naturturismföretagen och vill delta i de digitala träffarna så är du välkommen att ansöka om medlemskap

Vad vill du veta mer om?
Vi är alltid öppna för nya förslag på programinnehåll och tips på intressanta föredragshållare som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Mejla oss gärna så hör vi av oss.

Datum och program 2023

Datum för kommande digitala medlemsträffar publiceras när planeringen är klar. 

Återkoppling och gobitar från företagsenkäterna

24 maj, 8.30-10.00
Anmälningsformulär till medlemsträff >>

Den här gången går vi igenom och presenterar intressanta delar ut de enkäter som ni företagare har medverkat i att besvara i höstas och början av vintern. Resultatet av enkäterna ligger också som grund till föreningens utvecklingsarbete för att möta krav och önskemål från våra medlemmar.

Presentatör: Kersti Beck-Larsson projektledare för ”Hållbara aktörer i svensk naturturism”

———-

Produktsäkerhetslagen – ett skydd för dina gäster och en trygghet för dig

23 februari, 8.30-10.00
Anmälningsformulär till träff om produktsäkerhetslagen >>

Här tar vi upp lagen som omfattar varor och tjänster som företag erbjuder konsumenter. Se lagen som ett stöd och en möjlighet för dig att förebygga risker med skador och på det sättet skydda gästerna.

Det är också en trygghet för dig som företagare, och dina anställda, att ha koll på gällande lagstiftning. Du får också konkreta exempel på hur du kan arbeta med produktsäkerhet kopplat till riskanalys, åtgärder och rutiner.

Presentatörer: Margareta Grape från föreningen och företagare IngMarie Junler, Vildmark i Värmland.

———-

 

Tidigare medlemsträffar

2022
Hösten
Den här hösten tog vi ett nytt grepp på de digitala medlemsträffarna och knöt ihop dem med tre inledande seminarier kopplade branschträffen Forum för naturturism.

* 13 september  Kluster och mikrodestinationer; Jessica Sannö, Ösjönäs, Anna-Lena Wallin, destination Järvsjö, Niklas Wede, Nature´s Best.
* 30 september Transporter och tillgänglighet; Kristin Godtman Kling, Postdoktor vid turismforskningsinstitut Etour, Johan Berglund, M/S Wettervik.
* 26 oktober Ekonomisk hållbarhet; Torbjörn Backlund, Ramsviks stugby & camping

Våren
*24 mars – Hållbar prissättning som framgångsfaktor för ett hållbart företagande, Einar Knudsen.
*31 mars – En hållbar ekonomi baserat på lönsamma grundkalkyler, Einar Knudsen.
*18 maj  – Risk och säkerhet för företag och gäst; företagsförsäkringar och produktsäkerhet, Jimmy Duvensjö, försäkringsförmedlare Söderberg & Partners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev