Margareta Grape, ny medlemsansvarig hos Naturturismföretagen

2019-12-18

Direkt på det nya året tillträder Margareta Grape som ny medlemsansvarig. Margareta tar vid efter föreningens vice ordförande som under ett par månader ansvarat för uppgifterna. ”Nu tar vi nästa steg för att vidareutveckla föreningen i ett långsiktigt perspektiv”, säger generalsekreteraren Joakim Hermanson.

Jag är otroligt tacksam och glad för att jag nu fått möjligheten att kliva in den här organisationen som arbetar med så viktiga frågor kring en hållbar utveckling för näringen”, säger Margareta Grape och fortsätter:

”Som medlemsansvarig kommer jag att hålla en nära kontakt och dialog med våra medlemmar och arbeta för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism. Jag hoppas kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling av föreningens arbete både i stort och smått.”

Generalsekreteraren Joakim Hermanson menar att ett aktivt arbete för att få fler medlemmar är prioriterat och där kommer Margareta spela en viktig roll.
”Vi är glada över att få välkomna en rutinerad och erfaren resurs till vårt huvudkontor. Margareta har erfarenhet av besöksnäringen både som egen företagare och som anställd. Hon har ägt och drivit hotellverksamhet i Tornedalen där naturaktiviteter ingick som en del i verksamheten samt arbetat som hotellchef på Dundret i Gällivare och platschef på STF Abisko Turiststation”

”Under åren jag verkat inom besöksnäringen har jag samlat på mig erfarenheter från att driva det lilla familjeföretaget till att driva en stor anläggning som på säsong har upp till 80 anställda. Det här är erfarenheter som gett mig stor inblick och förståelse för olika verksamheters utmaningar och möjligheter”, avslutar Margareta.

3 snabba frågor och svar om Margareta:

  1. Vad brinner du extra för? Hållbarhet gällande naturen och hållbart företagande är frågor som för mig är väldigt viktiga. Det är lika viktigt att vi vårdar naturen som att vi vårdar oss själva, våra företag och att vi är bra och justa arbetsgivare.
  2. Vad gör du på din fritid? Skogen ger mig näring och tillsammans med min hund är jag ute i naturen så mycket jag bara kan. Jag sjunger i kör och sedan några år tillbaka är jag en entusiastisk biodlare. Så ofta det går samlar jag familjen (som nu växer med barnbarn) och vänner kring god mat och goda viner.
  3. Det här visste du inte om Margareta:
    Har blivit inbjuden till Chilenska ambassaden i Sthlm för att dela ut ett fredspris – Dessvärre skickades inbjudan till fel Margareta Grape…

 

HÄR NÅR DU Margareta: margareta.grape@naturturism.kund.formsmedjan.se, 070-384 71 52

Kontakter till alla medarbetare hittar du här >

Mer info om hur du blir medlem hittar du här >

https://naturturism.kund.formsmedjan.se/vi-valkomnar-dig-som-medlem-tillsammans-kan-vi-gora-skillnad/

 

 

 

 Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev