Naturturismföretagen och hållbar utveckling på Adventure Travel World Summit

2019-05-25

Planeringen för Adventure Travel World Summit (ATWS) i Göteborg den 16-20 september fortsätter och Naturturismföretagens generalsekreterare Jocke Hermansson deltar som talare under världskongressen som samlar 750 delegater från hela världen i september 2019.

Joakim Hermanson, Generalsekreterare Naturturismföretagen

 

Årets tema på ATWS är ”Omtanke, The Way Forward” och fokuserar på turismens roll för att bidra till en hållbar utveckling och ger den globala naturturismindustrin kunskaper om Sveriges arbete med att utveckla hållbar, naturbaserad turism.

 

 

Adventure Travel and Trade Association arrangerar varje år en världskongress för naturturismen i världen och årets program för kongressen i Göteborg har just publicerats.

Sverige har en stark internationell profil som naturturismdestination och ett långt arbete från Visit Sweden, Tillväxtverket och flera svenska regioner har resulterat i att 2019 års Summit arrangeras i Sverige/Göteborg.

Tidigare har vi berättat om en mängd pre-summit adventures som ger deltagare på ATWS en chans att uppleva svensk natur och genuint värdskap genom alla de olika resepaket som erbjuds delegaterna.

 

 Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev