Nature’s Best Logotyper för nedladdning

Nature’s Best är en kvalitetsmärkning av företag med natur- och kulturupplevelser.
Märket är ett registrerat varumärke, bestående av en figur i kombination med orden ”Nature’s Best Sweden; Quality approved by the Swedish Nature & Ecotourism Association”.

All användning och efterbildning av märket ska följa de riktlinjer som framgår av licensavtalet mellan Företaget och Naturturismföretagen. Märkningen får och ska användas aktivt i marknadsföringen.

LOGOTYPEN – VARIANTER
Logotypen finns i två olika varianter. En primär som har ett utseende likt en ”garantistämpel” där text om avsändaren och garanten är cirkulär och omsluter märket och namnet. Den sekundära är en liggande och långsmal variant som används sparsamt, då layoutens utrymme – format på kommunikationsyta – ej medger användandet av den primära logotypen. Den primära logotypen finns även med svart eller vit text att användas när bakgrunden är mörk, eller vid applicering på bild.

Den primära logotypen med grå text som förstahandsalternativ. Variant med svart eller vit text kan användas då bakgrunden kräver en ljusare eller mörkare text.

 

Den sekundära logotypen.

Logotyp grå text

JPG >>

PNG >>

EPS >>

Logotyp svart text

JPG >>

PNG >>

EPS >>

Logotyp vit text

JPG >>

PNG >>

EPS >>

Sekundär Logotyp 

JPG >>

PNG >>

EPS >>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev