Nominera till Grand Travel Award – Ekoturismpriset

2022-12-05

Grand Travel Awards ekoturismpris delas ut årligen till ett företag som bäst levandegör svensk ekoturism. Nu är det dags att nominera kandidater till priset 2023.

Ekoturism innebär ansvarsfullt resande som bidrar till skyddet av naturmiljöer och till lokalbefolkningens välbefinnande.

Sedan 2001 har Naturturismföretagen tillsammans med resebranschtidningen Travel News premierat det företag som bäst levandegör landets ekoturism.

–  Att lyfta ekoturism som den hållbara formen av turism i naturen är mer aktuellt än någonsin. Att ekoturismen tar plats på scenen på Grand Travel Award känns numera som en självklarhet, och en av galans absolut starkaste utmärkelser, säger Joakim Hermansson, generalsekreterare Naturturismföretagen.

Nomineringen är öppen till och med 10 januari, nominera till Grand Travel Award- Ekoturismpriset 2023 >>

Vinnaren utses av Naturturismföretagens styrelse.

Prisutdelningen till 2023 års vinnare sker på den stora galan Grand Travel Award den 23 februari i vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm, då är det också 30 årsjubileum för galan.

Förutom ett diplom och deltagande vid galamiddagen får vinnaren värdefull uppmärksamhet som i sin tur kan innebära utvecklade affärsmöjligheter.

–  Det är också en bekräftelse på att företaget arbetar med hållbarhet och kvalitet i sin verksamhet, säger Joakim Hermanson.

Läs mer:
Nature´s Best, hållbarhetsmärkning för naturbaserade upplevelser

Camp Ripan utsedd till 2022 års vinnare av Grand Travel Awards EkoturismprisFler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev