Vi söker projektledare!

2022-05-02

OBS! Tjänsten tillsattes 220610 

Vill du vara med och leda vår kraftsamling för hållbara företag inom naturturism?

Naturturismföretagen är natur- och ekoturismföretagarnas gemensamma röst och branschorganisation som verkar för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism samt en hållbar utveckling av näringen.

Om jobbet och din roll
Vi söker nu en projektledare och en delprojektledare för kommande projekt som syftar till att utveckla organisationer, strukturer och verktyg för hållbara företag inom naturturism.

Uppdraget innebär att bygga strukturer, samverkansformer och nätverk för att utveckla former för svensk naturturism som samlad verksamhet.

Projekten har fokus kring kompetensutveckling för företag, destinationer, utbildare och partners. Inom ramen för projektet ska hållbarhetsindikatorer och uppföljning utvecklas på en samordnande nationell nivå. Viss systemutveckling av kvalitetsledningssystem, samordning och utveckling av påverkans- och lobbyarbete.

Vem är du?
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller liknande och att du har stor erfarenhet som projektledare liksom insyn och förståelse för småföretagares behov och spelregler.
Du har en bred insikt i besöksnäringens olika aktörers roller, destinationssamverkan och samverkan med olika myndigheter och erfarenhet av att arbeta mot företagskluster och företag.

Meriterande är om du har erfarenhet kring kommunikation och av att driva eget företag.

Egenskaper som är nödvändiga för att vi ska trivas med varandra är att du har en egen drivkraft, är prestigelös och har en problemlösningsförmåga. Vi tror att du har stor förmåga att både ta egna initiativ och samarbeta med andra.

Vi är en liten organisation under tillväxt vilket ställer krav på att kunna hantera en viss osäkerhet och svårigheter att planera. Det är viktigt att du känner att du har förmåga att konstruktivt bistå i byggandet av vår organisation

Varaktighet/arbetstid/placeringsort
Anställningen är en projektanställning som är del av två nationella projekt där vi väntar på vissa slutliga besked. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja så snart som möjligt. Anställningsform är projektanställning till 23-08-31 med möjlig förlängning. Vi är öppna för olika upplägg gällande arbetstid (50–100%).

Föreningens kansli ligger i Luleå med kollegor spridda på olika orter i Sverige. Visst resande kommer förekomma men vi arbetar mycket med digitala möten.

Information om tjänsten och ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Jönsson, Styrelseordförande – camilla.jonsson@naturturism.kund.formsmedjan.se
och
Margareta Grape, Medlemsansvarig/projektledare – margareta.grape@naturturism.kund.formsmedjan.se

Din ansökan vill vi att du skickar till  info@naturturism.kund.formsmedjan.se.

Vi kallar till intervju löpande.Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev