Medlemsträff den 6 september

2021-08-13

Sommaren börjar nu lida mott sitt slut och planering och aktiviteter inför hösten dra igång på alla håll. Med det sagt vill vi från föreningen bjuda in till höstens första digitala medlemsträff.

För en del av er innebär den här perioden att säsongen går mot sitt slut och att ni förhoppningsvis kommer kunna ge er själva tid för återhämtning. För andra innebär den här tiden en upptakt inför kommande vintersäsong. Oavsett var i årscykeln du befinner dig kan en stund att möta kollegor i branschen vara berikande, och att samtidigt få lyssna, diskutera och reflektera kring träffens tema – Naturturism ur gästens perspektiv

Måndagen den 6 september kl 13:00 – 14:30 är du som är medlem i Naturturismföretagen välkommen till föreningens digitala medlemsträff.  Den som den här gången håller taktpinnen kring ämnet är vår egen kollega Kim Ross.

Kim har över 20 års erfarenhet av att arbeta med hållbar utveckling av företag inom besöksnäringen och med destinationsutveckling. Hon har arbetat med att utveckla nationella kvalitets- och hållbarhetsmärkningssystem i både Sverige och Skottland och har besökt över 2 500 turistföretag. Kim har med andra ord en hel del historier att berätta och dela med sig av. Den här gången får vi lyssna till Kim kring hur hållbarhet inom naturturism ses och upplevs ur gästperspektivet med fokus på berättande, säsongsmässighet, samarbete, tillgänglighet och hur man kan tillföra värde till gästupplevelsen. Det blir en insiktsfullt föreläsning som ger möjlighet reflektion över hur du som naturturismföretagare delar ditt hållbarhetsarbete med gästen och hur du kan göra det mer meningsfullt.

Kim kommer hålla presentation på engelska.

Vi hoppas du vill delta. Information och anmälan hittar du HÄR>>

PS: Det enda vi begär av dig för att få delta, är att du betalt ditt medlemskap i Naturturismföretagen för 2021. Har du missat fakturan vi skickade ut i början av januari kan du maila oss info@naturturism.kund.formsmedjan.se så kommer den på nytt.

Hjärtligt välkommen!Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev