Medlemsträff 18 maj – försäkringsskydd

2022-04-08

Nu är anmälan öppen till kommande digitala medlemsträff på temat – Risk och säkerhet för företag och gäst.

Vi får många frågor till föreningen från er företagare i kring försäkringar och försäkringsskydd. Därför har vi nu bjudit in en kunnig på området och som också har en stor förståelse för våran bransch. Jimmy Duvensjö från Söderberg & Partners kommer hjälpa oss att bena ut frågorna kring vilket skydd du som företag behöver täcka upp, för företaget, för dig och för gästen.

Jimmy arbetar som försäkringsförmedlare hos Söderberg & Partners Norrland. Företaget finns representerade runtom i hela Sverige. Han har en lång och brokig bakgrund från olika branscher och har arbetat med sakförsäkringar sedan 2008. I Jimmys roll som försäkringsförmedlare är nyttan stor av att förstå företagarnas olika verksamheter. Han har genom året hunnit hjälpa ett stort antal företag verksamma inom besöksnäringen att hitta rätt försäkringsskydd.

Jimmys målsättning är att förklara och hjälpa företag hitta försäkringslösningar som utgår från företagets behov.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning, pensionsrådgivning och som besitter sakförsäkringskunskap och expertis inom alla typer av branscher och verksamheter.

Onsdagen den 18e maj kl 08,30 – 09,45 är du som är medlem i Naturturismföretagen välkommen till vårens tredje digitala medlemsträff.

Anmälan till träffarna hittar du HÄR >>

Varmt Välkomna!

PS. Enda kravet på att få delta är att du betalt medlemsavgiften för 2022.
Hör av dig om du inte hittar fakturan till info@naturturismforetagenKategorierNäringen
FacebookTwitterEmailLinkedIn

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev