Kommunikatörer sökes!

2022-04-13

OBS! Tjänsterna är tillsatta 220610 

Naturturismföretagen söker kommunikatörer som vill hjälpa oss att växa som branschorganisation och jobba för en utveckling av hållbara företag inom naturturism!

Naturturismföretagen är natur- och ekoturismföretagarnas gemensamma röst och branschorganisation som verkar för bättre förutsättningar att driva naturbaserad turism samt en hållbar utveckling av näringen.

Om jobbet och din roll
Vi söker en eller flera kommunikatörer som ska hjälpa oss med föreningens kommunikation i första hand till företag verksamma inom naturturism i Sverige. Vår målsättning är att bättre nå ut till våra intressenter med information kring vårt arbete, och med de verktyg kring hållbarhet som vi idag arbetar med och kommer utveckla de närmsta åren. Vår målsättning är även ett ökat medlemsantal till föreningen.

I uppdraget ingår också utveckling av kommunikationen med våra nuvarande och kommande partners inom svensk besöksnäring.

Vem är du?
Förutom utbildning och erfarenhet inom kommunikation och varumärkesbyggande arbete som är ett grundläggande krav, ser vi gärna att du har kompetens inom exempelvis text-, bild-, film- och grafisk kommunikation både internt, externt och i alla sociala media.
Du har även erfarenhet av att arbeta i olika publiceringsverktyg så som WordPress, Mailchimp och MyNewsdesk.

Du är van att driva projekt och har kunskap om små företags verksamhetsvillkor, gärna inom besöksnäringen.

Det är viktigt att du är prestigelös, duktig på problemlösning och förmåga att både ta egna initiativ och samarbeta i team.

Vi är en liten organisation under tillväxt vilket ställer krav på din förmåga att hantera en viss osäkerhet och svårigheter att planera. Det är viktigt att du känner att du har förmåga att konstruktivt bistå i byggandet av vår organisation.

Varaktighet/arbetstid/placeringsort
Anställningen är en projektanställning som är del av två nationella projekt där vi väntar på vissa slutliga besked. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja så snart som möjligt. Anställningsform är projektanställning till 23-08-31 med möjlig förlängning. Vi är öppna för olika upplägg gällande arbetstid (50–100%).

Föreningens kansli ligger i Luleå med kollegor spridda på olika orter i Sverige. Visst resande kommer förekomma men vi arbetar mycket med digitala möten.

Information om tjänsten och ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Jönsson, Styrelseordförande – Camilla.jonsson@naturturism.kund.formsmedjan.se
och
Margareta Grape, Medlemsansvarig/projektledare – Margareta.grape@naturturism.kund.formsmedjan.se

Din ansökan vill vi att du skickar till  info@naturturism.kund.formsmedjan.se. Vi kallar till intervju löpande.

 FacebookTwitterEmailLinkedIn

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev