Kersti Beck Larsson – ny medarbetare

2022-07-25

Vi välkomnar Kersti till oss på Naturturismföretagen! Hon är projektledare och ska bland annat driva utvecklingen av verktyg och utbildning för hållbara aktörer inom svensk naturturism.

Kersti är själv naturguide och egenföretagare inom naturturism på Naturvägledare norra Vättern. Hon guidar främst i skogarna och vattnen runt Vätterns norra delar, och så utbildar hon grupper inom sin passion – kajak och kanadensare. Kersti kommer också närmast från en anställning som besöksnäringsstrateg i Askersunds kommun. Men framför allt så har hon en gedigen bakgrund inom skola och utbildning bakom sig.
– Jag ville framför allt arbeta med det här projektet eftersom det ligger helt i linje med vad jag tycker är viktigt, berättar Kersti.
– Den här kraftsamlingen kring kartläggning, verktyg, utbildning och att ta tag i bättre mätindikatorer tillsammans med Tillväxtverket kommer att innebära att vi tillsammans kan skapa hållbar besöksnäring och hållbar naturturism som också påverkar landsbygdsutvecklingen positivt.
Tre snabba frågor till Kersti:
1. Vad brinner du lite extra för?
Biologisk mångfald – och att fler lär känna fler arter i naturen. Man bryr sig mer om den man kan namnet på.
2. Vad gör du helst på fritiden?
Paddlar kajak i Norra Vätterns skärgård eller utforskar nya skogsområden i vårt område.
3. Det här visste du inte om Kersti.
Jag gillar nördvärldar – människorna bakom intressena. Därför flockas t ex nostalgibilägare runt mig, utan att jag är det minsta bilintresserad.


KategorierFöreningen
FacebookTwitterEmailLinkedIn

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev