Grand Trawl Awards Ekoturismpris 2005 tilldelas The Silent Way

2005-02-24

Ekoturismpriset för 2005 tilldelades den 24 februari Catrine Anderback och Kenneth Gjemmestad och deras företag ”The Silent Way” baserat i Storuman i Västerbotten.

The Silent Way är en av Sveriges främsta arrangörer av hundspannsäventyr. I tio år har Catrine och Kenneth bjudit på makalösa högfjällsäventyr över gnistrande snövidder, under färgsprakande norrsken och genom magiskt frusna vinterlandskap. Ett värdpar som är proffs på hundar, sätter säkerheten främst, alltid värnar om kvalitet och satsar på verkligt god mat på traktens råvaror.

The Silent Way, med bas i Storumans kommun, har visat att Internet är ett ovärderligt marknadsföringsverktyg för den lilla entreprenören. Erfarenheter som man också frikostigt delar med sig av till andra i branschen. Mer än 95 procent av alla gäster hittar fram via företagets webbsida. Nästan alla hundratals mil långt borta, men bara ett musklick från det oförglömliga äventyret i Vindelfjällens naturreservat i ett av Europas största skyddade vildmarker. Förtjänster som redan 2003 kvalificerade The Silent Way att använda kvalitetsmärket Naturens Bästa på sina hundspannsturer.

 

Länkar:

The Silet WayFler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev