Grand Travel Awards Ekoturismpris 2001 tilldelas NaturResor

2001-03-07

Den välkända naturresearrangören Annelie Utter, från Lindome utanför Göteborg, tilldelades på tisdagen den 6 mars det prestigefyllda Grand Travel Awards Ekoturismpris.

MOTIVERING: Natur Resor Annelie Utter har under en rad år etablerat sig som ett riktigt föregångsföretag vad gäller att utveckla en äkta, hjärtinnerlig och mycket miljömedveten natur- och kulturturism på en rad olika resmål i världen. Allt från resor till ön Nidingen på Västkusten, eller späckhuggarsafaris i Lofoten, valskådning på Island och kajakpaddling med inuiter på Grönland, till att vandra med massajer på Kenyas savanner eller hemma-hos-besök hos bergsgorillorna i Uganda.

På hennes resor möter man bygdens folk och natur på ett värdigt och naturligt sätt, och arrangemangen spetsas med kulinariska övningar i hög klass, med fina råvaror från trakten.

Som ledare för hundratals researrangemang, på omfattande föredragsturnéer kors och tvärs i riket, i media och under föreläsningar för olika turismutbildningar, har Annelie som nästan ingen annan lyckats ge ekoturismen ett ansikte i Sverige.

Hon ordnar Gör-go ekoturism helt enkelt!

Grattis Annelie!

 

Länkar:

NaturResorFler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev