Digital medlemsträff den 18 maj

2021-05-05

Den 18 maj klockan 10:00 – 12:30 är du som medlem i Naturturismföretagen välkommen till årets andra digitala medlemsträff på temat ”Den svenska skogen som arena för naturturism”

Vi har den här gången bjudit in Jessica Sannö som kommer prata om skogen som arena för att bedriva naturturism. Vi kommer även att få lyssna på Camilla Jönsson som från maj byter kostym från föreningens styrelseordförande till rollen som tf. generalsekreterare.

Jessica Sannö Ösjönäs
I Tivedens nationalpark driver Jessica tillsammans med sin man och Klas anläggningen Ösjönäs där de erbjuder sina gäster vandring, ridning, paddling, klättring och att ”bara vara”.
Den skyddade naturen i nationalparken är dragplåstret och kärnan i deras verksamhet. Jessica har under många år engagerat sig i skogsfrågor och arbetar för att påverka politiska beslut kring skogsutredningen, så att naturturismföretagare ska kunna bedriva hållbar verksamhet både i skyddad och oskyddad natur.

Jessica kommer dela med sig av sina erfarenheter av att bedriva hållbar naturturism i en skyddad natur och även berätta om sitt engagemang i skogsfrågan.

Tidigare artikel om Jessicas engagemang i skogsutredningen >>

Jessica Sannö, Ösjönäs Foto: Lina Vestman

 

Camilla Jönsson – tf. Generalsekreterare Naturturismföretagen
Camilla har många strängar på sin lyra. Förutom sitt engagemang i Naturturismföretagen driver hon företagen Robusta Äventyr och Nyrups Naturhotell. I sitt uppdrag för föreningen kommer hennes tidigare breda erfarenheter väl till pass, både som egen- och småföretagare i besöksnäringen och från uppdrag inom destinationsarbete lokalt och regionalt.

Camilla kommer berätta om föreningens arbete och ge sin syn på branschen.

Camilla Jönsson ordförande Naturturismföretagen

 

Information om program hittar du HÄR>>

 

Anmälan 18 maj

 

PS: Det enda som krävs av dig för att få delta, är att du betalt ditt medlemskap i Naturturismföretagen för 2021. Har du missat fakturan vi skickade ut i början av januari kan du maila oss info@naturturism.kund.formsmedjan.se så kommer den på nytt.

Hjärtligt välkommen!Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev