Dags att anmäla sig till förenigens digitala medlemsträffar i mars!

2022-03-15

Vi vill önska alla våra medlemmar välkomna till vårens digitala medlemsträffar!

Vårsolen lyser allt starkare och om några dagar firar vi in vårdagjämningen. För en del av er innebär den här perioden att säsongen går mot sitt slut och för andra innebär den här tiden en upptakt inför kommande vår- sommarsäsong. Oavsett var i årscykeln du befinner dig kan en stund för inspiration och mötet med kollegor i branschen vara berikande.

Torsdagen den 24e och torsdagen den 31a mars kl 08,30-10,30 är du som är medlem i Naturturismföretagen välkommen till årets två första digitala medlemsträffar.

Till träffarna har vi bjudit in Einar Knudsen som kommer hålla i taktpinnen på ämnet ”Hållbar prissättning” och ”Företagets hållbara ekonomi”.

Einar har många år bakom sig inom besöksnäringen och har erfarenheter från att bygga upp verksamheter så som en vildmarkslodge, gästgiveri och konferensverksamhet. Han var även initiativtagare till att starta aktivitetsföretaget Icehotel Adventures. Till listan av erfarenheter kan läggas Einars engagemang och arbete med att stötta och utbilda företag inom besöksnäringen i olika projekt.
Exempel på projekt som Einar arbetat i:
– 100 Nya anledningar” i Swedish Lapland, där företag fick hjälp med att utveckla hållbara produkter för en internationell lansering.
– Destination Capacity Building, affärs & produktutveckling inom Swedish Lapland, där han medverkade i att utveckla verktyg och utbildningsmoduler samt stöttade företagen inom affärsutveckling.

Torsdag den 24 mars – Hållbar prissättning som framgångsfaktor för ett hållbart företagande
Torsdag den 31 mars – En hållbar ekonomi baserat på lönsamma grundkalkyler
Tid kl 08.30 till 10.30

Anmälan till träffarna hittar du HÄR >>

Varmt Välkomna!

PS. Enda kravet på att få delta är att du betalt medlemsavgiften för 2022.
Hör av dig om du inte hittar fakturan till info@naturturismforetagen

 KategorierNäringen
FacebookTwitterEmailLinkedIn

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev